Χωρίς Λίλαρντ και Πάρσονς οι ΗΠΑ

Χωρίς Λίλαρντ και Πάρσονς οι ΗΠΑ

Gazzetta team
Χωρίς Λίλαρντ και Πάρσονς οι ΗΠΑ

bet365

Την 12αδα για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας ανακοίνωσε ο προπονητής των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφκσι με τους Λίλαρντ και Πάρσονς να μένουν εκτός.

Η αποστολή των ΗΠΑ απαρτίζεται από τους Ντέρεκ Ρόουζ (Σικάγο Μπουλς), Στέφεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Κάιρι Ίρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Ντεμάρ Ντε Ρόζαν (Τορόντο Ράπτορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Κένεθ Φαρίντ (Ντένβερ Νάγκετς), ΝτεΜάρκους Κάσινς, Ρούντι Γκέι (Σακραμέντο Κινγκς), Άντονι Ντέιβις (Νιου Όρλεανς Πέλικανς), Αντρε Ντρούμοντ (Ντιτρόιτ Πίστονς), Μέισον Πλάμλι (Μπρούκλιν Νετς).

Το βράδυ της Παρασκευής ο Σιζέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή και «έκοψε» τους Νταμιάν Λίλαρντ, Τσάντλερ Πάρσονς, Γκόρντον Χέϊγορντ και Κάιλ Κόρβερ.

Ο ομοσοπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να επιλέξω την τελική 12άδα διότι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή των 12 παίκτών. Έχουμε εξαιρετική ευελιξία και χαρακτηριστικά μιας παραγματικά καλής αμυντικής ομάδας».

Ο Λίλαρντ αμέσως μετά το άκουσμα της αποστολής τόνισε: «Δεν είναι κάτι που έκανα ή δεν έκανα. Δεν υπάρχουν σκληρά συναισθήματα. Τους εύχομαι το καλύτερο».

Η αποστολή των ΗΠΑ αναχωρεί για την Ισπανία σήμερα και το πρώτο ματς της στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στις 30 Αυγούστου με αντίπαλο την Φινλανδία.

 

Τελευταία Νέα