Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Σκουλίδας

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Σκουλίδας

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας ξεπέρασε τον τραυματισμό στο χέρι, που είχε αποκομίσει από το Eurobasket της Τουρκίας κι είναι έτοιμος για την «πρώτη» του Περιστερίου.

Ο νεαρός διεθνής του Περιστερίου είχε αποχωρήσει τραυματίας (κάταγμα σκαφοειδούς στο χέρι) από την αναμέτρηση με την Τσεχία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων κι έχασε τόσο το υπόλοιπο του Eurobasket U18 της Τουρκίας, όσο κι όλο το Mundobasket U17 του Ντουμπάι.

Ο άτυχος γκαρντ ακολούθησε εντατική θεραπεία κι όπως ανακοίνωσε η ομάδα είναι πανέτοιμος για την «πρώτη» προπόνηση της χρονιάς: «Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Πανέτοιμος για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, είναι ο Διονύσης Σκουλίδας.

Ο άτυχος παίκτης της ομάδας των δυτικών προαστίων, που τραυματίστηκε φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο, μετά την εντατική θεραπεία που υποβλήθηκε απο τον φυσικοθεραπευτή του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Μάνο Παπαμανώλη, με την εξειδικευμένη θεραπεία INDIBA, έσπασε όλα τα κοντέρ και σε ταχύτατο χρόνο είναι ετοιμοπόλεμος! Μάλιστα, πέρασε όλα τα εργομέτρικα τεστ και τις αιματολογικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα ο Γιατρός της ομάδας, Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλος να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση του αθλητή και να ανάψει το πράσινο φως».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα