«Μαζί μας στα προκριματικά ο Λοτζέσκι»

Γιάννης Ράμμας
«Μαζί μας στα προκριματικά ο Λοτζέσκι»

bet365

Εν τέλει ο Ματ Λοτζέσκι θα ενισχύσει το Βέλγιο στον Β' Προκριματικό Γύρο του Eurobasket, χάνοντας τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα γίνει στις 18/9 με τις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία (20/8-3/9) θ' ακολουθήσει σειρά προπονήσεων στο ΣΕΦ. Εκείνο το χρονικό διάστημα ο 29χρονος Αμερικανοβέλγος φόργουορντ θα συμμετέχει με το Βέλγιο στον Β' Προκριματικό Γύρο του Eurobasket 2015 (10/8-27/8, vs. Σκόπια, Λευκορωσία & Δανία).

Τη νέα παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Βελγίου, Ζακ Λεντούρ, ο οποίος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος πως «ήμασταν πεποισμένοι πως θα 'ρχόταν, επειδή το 'χε ανακοινώσει ο ίδιος. Η είδηση της αλλαγής της απόφασής του θεωρήθηκε ως εγκατάλειψη και θέλαμε να μάθουμε περισσότερα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίρρηση. Ήμουν σ' επικοινωνία με τον ατζέντη του και με τον ίδιο τον Ματ. Υπήρχαν εμπόδια, αλλά παραμείναμε σ' επικοινωνία. Και σήμερα (30/7) μπορούμε ν' ανακοινώσουμε την άφιξή του. Εκ μέρους όλων των "Λιονταριών", μας συγχαίρω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα