Ο Μάντζαρης του Ολυμπιακού για την επέκταση μέχρι το 2017

Ο Μάντζαρης του Ολυμπιακού για την επέκταση μέχρι το 2017

Γιάννης Ράμμας
Ο Μάντζαρης του Ολυμπιακού για την επέκταση μέχρι το 2017
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ευχαρίστησε τους αδερφούς Αγγελόπουλος για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο για τη συμπαράστασή του σ' ένα... περίεργο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός κι ο 24χρονος γκαρντ επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2017 κι ο τελευταίος μίλησε για το deal, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα γι' ακόμη μία 3ετία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έγινε αυτό που ήθελα κι εγώ κι η ομάδα. Φάνηκε ότι το θέλαμε κι οι δύο πολύ κι απ' τη στιγμή που το θέλαμε κι οι δύο ήταν δύσκολο να μη γίνει. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους, που έδειξαν γι' ακόμη μία φορά πόσο με πιστεύουν, όπως το έκαναν απ' την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί σ’ αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, που ακούστηκαν πολλά, αυτοί ήταν δίπλα μου. Θα κάνω ό,τι περνάει απ' το χέρι μου για να τους κάνω περήφανους» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο νεαρός διεθνής και συνέχισε: «Εύχομαι η τελευταία χρονιά να 'ναι κακή παρένθεση για την ομάδα και να μην υπάρξει χρονιά χωρίς τίτλο. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Είμαστε απ' τις λίγες ομάδες της Ευρώπης, αν όχι η μοναδική, που έχουμε πλήρες ρόστερ πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος. Σε κάθε θέση υπάρχουν 4 παίκτες και το ρόστερ μας είναι πληρέστατο. Το θέμα είναι να βρούμε τη χημεία μας και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα