Ούτε ο Λαβ στο Mundobasket 2014

Γιάννης Ράμμας
Ούτε ο Λαβ στο Mundobasket 2014

bet365

Έπειτα τον Μπλέικ Γκρίφιν ήταν η σειρά του Κέβιν Λαβ να αποσύρει τη συμμετοχή του απ' την προετοιμασία των ΗΠΑ εν όψει Mundobasket 2014.

Ο 26χρονος φόργουορντ των Τίμπεργουλβς είναι περιζήτητος, αλλά το αίτημα ανταλλαγής του δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμα, αναγκάζοντάς τον ν' αποσύρει τη συμμετοχή του απ' την προετοιμασία της χώρας του εν όψει τελικής φάσης της Ισπανίας (30/8-14/9).

Λίγες ώρες πριν την είδηση για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2010 και χρυσό Ολυμπιονίκη του 2012 οι ΗΠΑ είχαν χάσει και τον Μπλέικ Γκρίφιν των Κλίπερς, τον οποίο γρήγορα αντικατέστησαν με τον Τζον Γουόλ των Γουίζαρντς. Βάσει υπάρχουσας κατάστασης στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδος στο Λας Βέγκας (28/7-1/8) θα 'ναι επίσης παρόντες οι Μπιλ (Γουίζαρντς), Κάζενς (Κινγκς), Κάρι (Γουόριορς), Ντέιβις (Πέλικανς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Ντράμοντ (Πίστονς), Ντουράντ (Θάντερ), Φαρίντ (Νάγκετς), Τζορτζ (Πέισερς), Χάρντεν (Ρόκετς), Χέιγουορντ (Τζαζ), Έρβινγκ (Καβαλίερς), Κόρβερ (Χοκς), Λίλαρντ (Τρέιλ Μπλέιζερς), Πάρσονς (Μάβερικς), Ρόουζ (Μπουλς) & Τόμπσον (Γουόριορς).

 

Τελευταία Νέα