Μπλατ: «Πνεύμα νικητή στους Καβαλίερς»

Μπλατ: «Πνεύμα νικητή στους Καβαλίερς»

Φάνης Παναγιώτου
Μπλατ: «Πνεύμα νικητή στους Καβαλίερς»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παρουσιάστηκε επίσημα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και στις πρώτες του δηλώσεις στόχος του είναι να φέρει τον ενθουσιασμό και το πνεύμα του νικητή στη νέα του ομάδα.

«Έχω κερδίσει όπου έχω βρεθεί. Από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Μπενετόν Τρεβιζο και στην Εθνική Ρωσίας και μετά πάλι στη Μακάμπι. Και σκοπεύω να κάνω το ίδιο κι εδώ!», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου head coach των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συμπλήρωσε: «Η δουλειά μου είναι να φέρω ενθουσιασμό, ενέργεια και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Θα παίζουμε σαν ομάδα και θα είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όπως όλες οι ομάδες έχουμε πολλά πράγματα στα οποία μπορούμε να βελτιωθούμε. Θα κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τον σύλλογο επιτυχημένο».

Με τη σειρά του, ο τζένεραλ μάνατζερ των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, υπογράμμισε: «Είναι ένας άνθρωπος με πάθος, δημιουργικότητα και ευφυΐα. Σαν προπονητής είναι έτοιμος να προσαρμοστεί στα δεδομένα που του παρουσιάζονται και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό. Βιώνει έντονα αυτό που κάνει. Και για αυτό οι παίκτες νιώθουν κοντά του. Ο Ντέιβιντ είναι ένας αυθεντικός ηγέτης. Και νομίζω ότι αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο σε αυτόν».

 

NBA Τελευταία Νέα