Στη λίστα της ΑΕΚ οι Πελεκάνος & Χαριτόπουλος

Στη λίστα της ΑΕΚ οι Πελεκάνος & Χαριτόπουλος

Φάνης Παναγιώτου
Στη λίστα της ΑΕΚ οι Πελεκάνος & Χαριτόπουλος

bet365

Στην ΑΕΚ έχουν αρκετά ζητήματα να λύσουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παράλληλα όμως εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών, με τους Μιχάλη Πελεκάνο και Δημήτρη Χαριτόπουλο να ξεχωρίζουν.

Η κατάσταση στην Ένωση δεν είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα αρκετοί να εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με τη νέα σεζόν, που αναμένεται να βρει την ΑΕΚ ξανά στη μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα όμως ο Βαγγέλης Ζιάγκος προχωρά κανονικά τον σχεδιασμό του ρόστερ και στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η «ΩΡΑ των σπορ», ήρθε σε επαφή με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (PF, γενν. το 1988, ύψος 2.08μ. /12.2 πόντοι, 5.1 ριμπάουντ φέτος), που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους, ωστόσο η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν τα ονόματα του Μιχάλη Πελεκάνου (G/F, γενν. το 1981, ύψος 1.98μ. / 12.6 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ φέτος) και του Δημήτρη Χαριτόπουλου. Ο πρώτος αγωνίστηκε στον Άρη, δύσκολα όμως θα παραμείνει εκεί, με τη Νέα Κηφισιά να εξετάζει επίσης την περίπτωσή του… Ο Χαριτόπουλος (PF, γενν. το 1983, ύψος 2.05μ.) έπαιξε στην ACB με τη Βαγιαδολίδ και μέτρησε 10.7 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα (34 συμμετοχές).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα