«Ασόβαρη η απάντηση»

Γιάννης Ράμμας
«Ασόβαρη η απάντηση»
Καθυστερημένη κι ασόβαρη χαρακτηρίζουν στον Παναθηναϊκό την ανακοίνωση-απάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων στην πρόταση για την αγορά του Βαγγέλη Μάντζαρη!

Η απάντηση των 6 λέξεων («Κύριοι, καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια»), όπως τονίζουν στον Παναθηναϊκό,τους προκάλεσε γέλια, καθώς οι ίδιοι επισημαίνουν ότι κάθε άλλο παρά αστειευόταν με την επίσημη πρόταση για την αποδέσμευση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι άνθρωποι της ομάδος ανέφεραν ότι περίμεναν κάτι περισσότερο απ' το συγκεκριμένο ύφος της, έστω κι αν ως προς την κατάληξή της η απάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων δεν τους εξέπληξε. «Εμείς φταίμε, που πήγαμε να μιλήσουμε σοβαρά. Τόσες ώρες αυτή την απάντηση ετοίμαζαν;» έλεγαν χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η κίνησή τους ήταν απολύτως σοβαρή και δε στόχευαν σε κανέναν επικοινωνιακό κόλπο, γι' αυτό και προσέφεραν περισσότερα χρήματα απ' ό,τι ορίζει το υπόλοιπο συμβολαίου του.

«Αν ήταν άλλη ομάδα, θα τη ρωτούσαν "πόσα δίνετε";» συμπλήρωναν, υπενθυμίζοντας ανάλογες κινήσεις του «αιωνίου» αντιπάλου στο πρόσφατο παρελθόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα