Ναβάρο: «Ο κόσμος θυμάται μόνο τους Πρωταθλητές»

Ναβάρο: «Ο κόσμος θυμάται μόνο τους Πρωταθλητές»
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα σημείωσε ρεκόρ συνολικών τριπόντων σε Final 4, αλλά θα προτιμούσε να το 'χε πανηγυρίσει υπό διαφορετικές συνθήκες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΙΛΑΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ.

«Για να πω την αλήθεια, δε γνώριζα για το ρεκόρ κι είμαι περήφανος γι' αυτό. Σίγουρα θα προτιμούσα να το 'χα σημειώσει στον τελικό της διοργάνωσης ή να 'χα ευστοχήσει σε περισσότερα τρίποντα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (16/5). Είμαστε κάπως απογοητευμένοι απ' την ήττα στον ημιτελικό, επειδή νομίζω πως ήμασταν σε καλή κατάσταση. Παρεκκλίναμε της πορείας μας, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά κι ήδη πετύχαμε μία νίκη σε μία πάντα περίεργη αναμέτρηση. Απομένει η ACB. Κανείς δεν αμφιβάλλει πως είμαστε δυνατή ομάδα κι ο κόσμος μας σέβεται. Κάνουμε καλή δουλειά, αλλά μερικές φορές μόνο οι νίκες μετράνε. Ο κόσμος θυμάμαι μόνο τους νικητές» είπε έπειτα τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (93-78) για την 4η θέση στο Μιλάνο ο 34χρονος Καταλανός γκαρντ, ο οποίος έφτασε στα 31 εύστοχα τρίποντα μπροστά απ' τον παλαίμαχο JR Χόλντεν (30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.