Υποψηφιότητα για το Final Four το Βελιγράδι

Γιάννης Ράμμας
Υποψηφιότητα για το Final Four το Βελιγράδι
Ο Δήμαρχος Βελιγραδίου ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κατατέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη διοργάνωσης ενός Final Four της Ευρωλίγκας.

Ο Σίνισα Μάλι πήρε την... ασίστ απ' τον πρόεδρο κι εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη για το πρόσφατο Final Four της Αδριατικής Λίγκας (24-27/4) στην Kombank Arena (20.000θ.).

Όλως παραδόξως η ολοκλήρωσή του δε βρήκε καμία ομάδα του Βελιγραδίου να 'χει προκριθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. Τσιμπόνα-Τσεντεβίτα το ζευγάρι του τελικού της ΑΒΑ για τις απευθείας προκρίσεις) και τόσο η Παρτιζάν όσο κι ο Ερυθρός Αστέρας ευελπιστούν σε wild card. Σ' αυτή την δύσκολη περίπτωση ο Δήμαρχος της πόλης εξήγησε πως θα αιτηθεί και τη διοργάνωση του επόμενου Προκριματικού Γύρου.

Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, η διοργανώτρια πόλη του επόμενου Final Four αναμένεται να ανακοινωθεί στο περιθώριο των εκδηλώσεων της προσεχούς τελικής φάσης (16-18/5, Μιλάνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.