Μάντζαρης: «Ένα παιχνίδι και... ό,τι γίνει»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Ένα παιχνίδι και... ό,τι γίνει»
Μόνος στόχος το Fianl 4 πλέον για τον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να στέκεται στο διαφορετικό πρόσωπο του Ολυμπιακού στα δύο ματς του ΣΕΦ κόντρα στη Ρεάλ. Τι είπε ο Λοτζέσκι...

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνατζαρης:

«Κρατήσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης χαμηλά στο σκορ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αρχικά είχαμε στόχο να πάμε στο TOP-8, τώρα στόχος είναι να πάμε στο Final Four. Πιστεύω αλλάξαμε μυαλό εδώ στο ΣΕΦ, στη Μαδρίτη πήγαμε στον ρυθμό τους και παγιδευτήκαμε.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά μέσα σε 48 ώρες. Είναι ένα ματς, ένα παιχνίδι μακριά το Μιλάνο. Πλέον κούραση υπάρχει και σε εμάς, αλλά και στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πάμε στη Μαδρίτη για ένα παιχνίδι και ό,τι γίνει».

Λοτζέσκι: «Όλοι MVP»

Από την πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, ενώ εξήρε την προσπάθεια όλων των παικτών των Πειραιωτών.

«Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη. Βρεθήκαμε πίσω με 2-0, είμαστε στο 2-2 πλέον και μπορούμε θεωρώ να τα καταφέρουμε. Το κλειδί και στο τέταρτο ματς ήταν το ίδιο όπως και στο τρίτο.

Παίξαμε με συγκέντρωση, κρατήσαμε τη διαφορά υπέρ μας και φτάσαμε στη νίκη. Όλοι ήταν MVP, όλοι βοήθησαν και όλοι συνεισέφεραν για τη νίκη και γι' αυτό τα καταφέραμε», ήταν τα λόγια του.