Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Για το 2-2 στο ΟΑΚΑ

Φάνης Παναγιώτου
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Για το 2-2 στο ΟΑΚΑ
Την ευκαιρία να κάνει το 2-2 στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει απόψε (19:30/ΔΤ) ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες στη Μόσχα, ωστόσο έδειξε τα… δόντια της στο Game 3 με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 και σήμερα (19:30/ΔΤ) έχει την ευκαιρία στο ΟΑΚΑ να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην έδρα των Ρώσων.

Το θετικό για το «Τριφύλλι» είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες είναι… ετοιμοπόλεμοι για τη νέα «μάχη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αντίθετα, ο Ετόρε Μεσίνα συνεχίζει να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Βιτάλι Φριντζόν, που όμως θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 4 της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Αλβέρτης: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς»


«Πάντα έτσι είναι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, καθένα είναι ξεχωριστό και πας πάντα για το επόμενο. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 2-1, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, να κάνουμε το 2-2. Αυτές είναι οι ευκαιρίες, αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να δούμε αν θα μπορέσουμε να τις επιβεβαιώσουμε κι από εκεί και πέρα να πάμε στη Μόσχα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013-14

PLAYOFFS

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 77-74 παρ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 77-51
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 65-59
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 23/4 19:30
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός* 25/4 19:00
* Αν χρειαστεί