Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ποντάρουν στον κόσμο τους οι «πράσινοι»

Φάνης Παναγιώτου
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ποντάρουν στον κόσμο τους οι «πράσινοι»
Στο ΟΑΚΑ μεταφέρεται η προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας(21/4, 21:45/novasports 2) με τους «πράσινους» να ψάχνουν το 2-1 με τη βοήθεια του κόσμου τους.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για break στο Game 1, ωστόσο στο Game 2 έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στην ιστορία και ηττήθηκε εύκολα. Πλέον η σειρά έρχεται στο ΟΑΚΑ και για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Το θετικό στο «πράσινο»… στρατόπεδο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει του Game 3 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αντίθετα, ο Ετόρε Μεσίνα συνεχίζει να υπολογίζει στον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να μην έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που ταλαιπωρεί και να μην ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα.

Αλβέρτης: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

«Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι κάτι εύκολο. Ξέρουμε πολύ καλά ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις, για σκέψεις, για οτιδήποτε άλλο. Τα παιχνίδια είναι τόσο κοντινά το ένα με τ' άλλο, που απλά πρέπει να ξεπερνάς το καθετί και να προχωράς στο επόμενο», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Μεσίνα: «Σαν να μην είχαμε το πλεονέκτημα»

«Πρέπει να κάνει επανεκκίνηση στη σκέψη μας και να αντιμετωπίσουμε την προσεχή αναμέτρηση σαν να 'ταν η πρώτη της σειράς, σαν να μην είχαμε το πλεονέκτημα έδρας και να μην ήμασταν μπροστά με 2-0. Η αναμέτρηση θα 'ναι πολύ δύσκολη. Η άμυνα, η μάχη για το ριμπάουντ κι ο έλεγχος του ρυθμού θα 'ναι πολύ σημαντικά», τόνισε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013-14

PLAYOFFS

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 77-74 παρ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 77-51
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21/4 21:45
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας* 23/4 20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός* 25/4 19:00
* Αν χρειαστεί