Μανωλόπουλος: «Δε χάθηκε ακόμα η πρόκριση»

Μανωλόπουλος: «Δε χάθηκε ακόμα η πρόκριση»

Μανωλόπουλος: «Δε χάθηκε ακόμα η πρόκριση»
Ζωντανός για την πρόκριση, παραμένει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μανωλόπουλος, που χρέωσε την ήττα στην επιθετική δυστοκία.

Επιθετικό ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που χαρακτήρισε εφικτή την ανατροπή.

Αναλυτικά:

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν αρκετά καλύτερη και εύστοχη. Ο Παναθηναϊκός αμυντικά ήταν μέσα στο πλάνο και σύμφωνα με την τακτική. Είχαμε καλό βαθμό αμυντικά, αλλά επιθετικά δεν τηρήσαμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει και ο λόγος είναι πως, επειδή χάθηκαν κάποια εύκολα καλάθια, χάσαμε την υπομονή μας στην επίθεση. Αυτό πληρώσαμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Υπάρχουν πολλά σουτ, Μπορείς να πάρεις το πρώτο σουτ, αλλά μπορείς να παίξεις και υπομονετικά. Από εκεί και πέρα να σουτάρεις και να δημιουργήσεις άλλες προϋποθέσεις για να σκοράρεις και εμείς δεν το κάναμε».

Για τις πιθανότητες ανατροπής: «Δεν θέωρω αδύνατη την ανατροπή. Από τώρα σκεφτόμαστε το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Δευτέρας», ενώ για τις αλλαγές που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Θεωρώ πως είναι νωρίς για να το συζητήσουμε αυτό. Πρέπει να βελτιώσουμε σίγουρα την επίθεσή μας. Το πρώτο πράγμα για αυτό, είναι περισσότερη υπομονή και περισσότερο passing game. Στο ΟΑΚΑ όλα είναι διαφορετικά. Υπάρχει πολλή ενέργεια από τον κόσμο και ενθουσιασμός. Σήμερα όμως, όπως παίξαμε στην επίθεση δεν φταίει κάτι άλλο εκτός από εμάς».