Σλούκας: «Ο Ρέγες έπεφτε σαν παιδάκι» (vid)

Σλούκας: «Ο Ρέγες έπεφτε σαν παιδάκι» (vid)
Ο Κώστας Σλούκας ξέρει καλά πως χρειάζεται να ανεβάσουν την απόδοσή τους απέναντι στο φαβορί όπως δικαίως χαρακτήρισε την Ρεάλ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΔΡΙΤΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο Κώστας Σλούκας και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν καλά πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Αρχικά τόνισε ότι: «Δεν δείξαμε την εικόνα που θέλαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Η Ρεάλ είναι το φαβορί όχι μόνο για να πάει στο Final 4, αλλά και για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Όμως ο Ολυμπιακός είναι κάτοχός της και θα πρέπει να κάνει το καλύτερο για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν».

Στη συνέχεια ο Σλούκας έκανε λόγο για τον τρόπο προσέγγισης του δεύτερου παιχνιδιού: «Είδαμε τις αδυναμίες μας στο χθεσινό παιχνίδι, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην τακτική μας με στόχο να είμαστε πιο κοντά στο ρυθμό. Από εκεί και πέρα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να πάμε τη Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο 24χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στο… θέατρο των αντιπάλων: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά σε κάθε φάση. Ίσως σε κάποια σημεία να παρασυρθήκαμε από το πολύ εριστικό παιχνίδι τους. Όλων των παικτών τους. Βλέπαμε σε κάποιες φάσεις τον Ρέγες να πέφτει κάτω σαν παιδάκι, αλλά αυτή είναι η ομάδα που αντιμετωπίζουμε και θα πρέπει να φανούμε δυνατοί».