Μεσίνα: «Πάντα κάτι κακό συμβαίνει με τους υπολογισμούς»

Φάνης Παναγιώτου
Μεσίνα: «Πάντα κάτι κακό συμβαίνει με τους υπολογισμούς»
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκη μόλις ένα πόντο τη Γαλατάσαραϊ (86-85), όπως όλα δείχνουν θα χάσει την πρώτη θέση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ετόρε Μεσίνα παραδέχτηκε πως… όταν αρχίσεις να κάνεις υπολογισμούς, πάντα κάτι κακό συμβαίνει.

«Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε πως θα συμβεί αυτό που ζήσαμε. Ήθελα να δώσω χρόνο στον βασικό μας πόιντ γκαρντ, τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είχε χάσει τα προηγούμενα παιχνίδια, εξαιτίας τραυματισμού και βγήκε εκτός ρυθμού. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να "μπει' στο ματς. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχαμε αναρχία στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλές και κακές στιγμές και ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τα πλέι οφ. Δίχως αμφιβολία, θυμόμαστε την ισοβαθμία μας με τη Ρεάλ και θέλαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Χάσαμε τον έλεγχο της κατάστασης, όταν χάσαμε με 14 πόντους στη Μαδρίτη. Όταν αρχίσεις να κάνεις υπολογισμούς, πάντα κάτι κακό συμβαίνει. Θα σηκώσουμε τα μανίκια και να συνεχίσουμε τη δουλειά», ήταν τα όσα είπε ο τεχνικός των Ρώσων.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Group F με ρεκόρ 11-2 και στην τελευταία αγωνιστική του Top 16 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στα προημιτελικά θα είναι αντίπαλος ενός εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού.