Μαφιόζικη επίθεση στον δημοσιογράφο Σωτήρη Βετάκη!

Gazzetta team
Μαφιόζικη επίθεση στον δημοσιογράφο Σωτήρη Βετάκη!

bet365

Tο θράσος και η αλητεία έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Ο δημοσιογράφος των Νέων, Σωτήρης Βετάκης, δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του!

Ο επί 25 χρόνια μπασκετικός ρεπόρτερ για θέματα του Παναθηναϊκού, οδηγούσε στη Γλυφάδα, όταν άγνωστος του ζήτησε πληροφορίες για μία οδό. Όταν άνοιξε το παράθυρο για να απαντήσει, δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο και συνέχεια στο σώμα και όλα αυτά μπροστά στον ανήλικο γιο του, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Ο Σωτήρης Βετάκης πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το απεχθές περιστατικό, ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός, ενώ στη συνέχεια μετέβη σε νοσοκομείο της περιοχής, καθώς από τα βάναυσα χτυπήματα, έχουν σπάσει τα δόντια του και έχει μώλωπες στο πρόσωπο.

Ο δημοσιογράφος καταγγέλει ότι τις προηγούμενες μέρες είχε δεχτεί «περίεργα» τηλεφωνήματα στο σπίτι του, για παραδόσεις δεμάτων και άλλων «δώρων».

Το δυσκολότερο έργο του ίδιου του Βετάκη και της οικογένειάς του βέβαια, είναι να πείσουν τον γιο τους, ότι «ο μπαμπάς, στην Ελλάδα του 2014, έφαγε ξύλο επειδή δεν ήξερε πού είναι ο δρόμος...».

Το λόγο πλέον έχουν οι νόμοι, που επιτέλους πρέπει να δράσουν! Εξάλλου, ο Βετάκης είναι το τελευταίο θύμα σε μια μακρά λίστα δημοσιογράφων που έχουν δεχθεί επιθέσεις εντός και εκτός γηπέδων. Μάλλον και οι υπόλοιποι (Τομαράς, Καλκαβούρας, Φ. Συρίγος κλπ κλπ) δεν ήξεραν τον δρόμο...

 

Τελευταία Νέα