Ο Φώτσης εν όψει Φενέρ του Ομπράντοβιτς (vid)

Γιάννης Ράμμας
Ο Φώτσης εν όψει Φενέρ του Ομπράντοβιτς (vid)
Ο Αντώνης Φώτσης υπενθύμισε τι ενώνει τον Παναθηναϊκό με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (20/3, 21:45/novasports 3), αλλά και τι πια τους χωρίζει.

Ο 33χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων για...

...για τη σημασία της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ: «Η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ένα πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή έρχεται ως αντίπαλος κι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το οποίο, εάν έχουμε καλή εικόνα και καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη, θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια».

...το αν θα 'θελε να παίξει εναντίον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Έτσι είναι η ζωή. Έχουμε ζήσει μαζί πολύ μεγάλες στιγμές, τον είχαμε χρόνια ως προπονητή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Φενέρ, εμείς είμαστε παίκτες του Παναθηναϊκού και πιστεύω ο καθένας θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του».

...το πόσο βοηθάει οι γνώσεις πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του «Ζοτς»: «Το να γνωρίζει κάποια πράγματα, επειδή έχεις δουλέψει μαζί του, πιστεύω βοηθάει κάπως, αλλά με ένα τέτοιο προπονητή ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένεις και πρέπει να δώσεις το 120% των δυνατοτήτων σου για να έχεις κάποια ελπίδα μες στο παιχνίδι».