Οι Σφαιρόπουλος & Κυρίτσης εν όψει Παναθηναϊκού

Γιάννης Ράμμας
Οι Σφαιρόπουλος & Κυρίτσης εν όψει Παναθηναϊκού

bet365

Ο Πανιώνιος προέρχεται από 2+2 συνεχόμενες ήττες εντός κι εκτός συνόρων κι οι Σφαιρόπουλος & Κυρίτσης ευελπιστούν στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό (23/2, 19:00/novasports 4) στη Νέα Σμύρνη.

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό, σ' έναν αγώνα που θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Για να το επιτύχουμε, χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του ματς, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Παίζοντας με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, πρέπει να δώσουμε σημασία σ' όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει 19ης αγωνιστικής της Α1 ο 47χρονος προπονητής του Πανιωνίου.

Με τη σειρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης σχολίασε εν όψει πρώην ομάδος του: «Αντιμετωπίζουμε μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στο ελληνικό Πρωτάθλημα με όχι καλές εμφανίσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και με την βοήθεια του κόσμου μας, που έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν ότι μπορεί να μας δώσει ώθηση σε αθλητική ατμόσφαιρα, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα