Κανένα θέμα για τους διαιτητές του ΚΑΟΔ-Ν. Κηφισιά

Gazzetta team
Κανένα θέμα για τους διαιτητές του ΚΑΟΔ-Ν. Κηφισιά

bet365

Η ΚΕΔ δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το καλάθι που έκρινε τον αγώνα ΚΑΟΔ-Νέα Κηφισιά, ωστόσο πήρε με έμμεσο τρόπο, αφού και οι τρεις διαιτητές που διεύθυναν το παιχνίδι ορίστηκαν στις προσεχείς δύο αγωνιστικές και θα είναι κανονικά στις αναμετρήσεις.

Ο Γκόντας που ήταν ο πρώτος διαιτητής σφυρίζει την αναμέτρηση στο «Βενετόκλειο» ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Απόλλωνα Πάτρας (1/02, 16:00), ενώ οι Παναγιώτου και Δεσλής θα βρεθούν σε Ελευσίνα (Πανελευσινιακός-Ίκαρος Χαλκίδας 6/02) και Πάτρα (Απόλλων-ΠΑΟΚ 6/02) αντίστοιχα.

Κάτι που σημαίνει ουσιαστικά ότι η ΚΕΔ τους δικαιώνει για την απόφασή τους να κατοχυρώσουν το καλάθι υπέρ της Νέας Κηφισιάς.

Μετά τις συμπληρωματικές εκθέσεις των διαιτητών που επιμένουν ότι το καλάθι ήταν εμπρόθεσμο, ήρθε και η απόφαση της ΚΕΔ και ουσιαστικά μοιάζει δύσκολο πλέον να αλλάξει χέρια ο νικητής του αγώνα, από την απόφαση που θα εκδώσει η αθλητικός δικαστής.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα (30/01) στον ΕΣΑΚΕ και οι δύο πλευρές κατέθεσαν τα υπομνήματά τους μέσω δικηγόρων και πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα (3/02) αναμένεται η απόφαση της εκδίκασης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα