«Nα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»

«Nα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»

Φάνης Παναγιώτου
«Nα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»
Στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (5/1, 19:15, ΔΤ) ξεκινάει το 2014 για τη Νέα Κηφισιά, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να υπογραμμίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης αλλά παράλληλα να τονίζει πως η ομάδα του θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της...

«Καλή χρονιά σε όλους! Η καινούργια χρονιά μας φέρνει αντιμέτωπους με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο γήπεδο του ο οποίος μάλιστα προέρχεται από μια ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα απρόσμενη από τον ΚΑΟΔ, κάτι που θα κάνει τους παίκτες του να μας αντιμετωπίσουν ακόμα πιο σοβαρά απ όσο θα αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια, θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να φανούμε ανταγωνιστικοί με έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου και θεωρώ ότι κυρίως έχουμε να «κερδίσουμε» πολλά πράγματα παίζοντας κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης», ήταν τα όσα είπε ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Με τη σειρά του ο Μιχάλης Κακιούζης συμπλήρωσε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο! Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας μέσα στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του ματς και για το λόγω αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Δεν θέλουμε να πάμε στο ΣΕΦ απλά για να πάμε, αλλά για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο και να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του προηγούμενου μήνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα