Σπανούλης: «Πάντα κάνουμε το καλύτερο»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Σπανούλης: «Πάντα κάνουμε το καλύτερο»
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει (19/12, 19:45) τις υποχρεώσεις του στον γ΄ όμιλο της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα και ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε το κίνητρο που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στους ομίλους και είναι γνωστό πως σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα απολαύσουν οι θεατές», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πολωνίας, ενώ αναφερόμενος στηνΖιέλονα Γκόρα τόνισε πως «γνωρίζω αρκετούς παίκτες. Γνωρίζω τον Κοσζάρεκ, τον Ζαμοΐσκι.. Έχει πολύ καλή ομάδα, σε κάποια παιχνίδια ήταν άτυχη και θα μπορούσε να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Είναι δυνατή ομάδα, προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

O Ολυμπιακός έχει ήδη «κλειδώσει» την πρώτη θέση του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως «αν δεν είχαμε κίνητρο, έπρεπε να σταματήσουμε το μπάσκετ. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πάντα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».