Κάκωση στον αριστερό ώμο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Κάκωση στον αριστερό ώμο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Γιάννης Ράμμας
Κάκωση στον αριστερό ώμο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης διεγνώσθη με κάκωση στον αριστερό ώμο κι άρχισε θεραπεία, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Ρωσία για την 9η αγωνιστική του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας με τα προβλήματα των Ματσιούλις & Παππά κι επέστρεψε με ακόμη ένα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποχώρησε στο 35' της νίκης επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν (63-82 στις 13/12) κι οι ιατρικές εξετάσεις έπειτα την επιστροφή της ομάδος στη βάση φανέρωσαν κάκωση στον αριστερό ώμο.

O 33χρονος γκαρντ άρχισε θεραπεία και δε θα πρέπει να υπολογίζεται εν όψει Κολοσσού Ρόδου (16/12, 16:00/novasports 3) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Η αμέσως επόμενη υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι εντός έδρας απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12 21:45/Δ.Τ.) κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει επίσης στο Ο.Α.Κ.Α. ο μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό (23/12, 19:30/Δ.Τ.). Μέχρι τότε ευελπιστεί να έχει μειώσει τον αριθμό απουσιών του στον ελάχιστο δυνατό, αφού η γκαντεμιά δε λέει να τον εγκαταλείψει...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα