Έκανε τον γύρο της Ευρώπης ο Μπέλλος (pics)

Gazzetta team
Έκανε τον γύρο της Ευρώπης ο Μπέλλος (pics)

bet365

Τον γύρο της Ευρώπης έκανε η είδηση πως ο Νίκος Μπέλος πλήρωσε €12.000 τον Ηλυσιακό για να βγάλει δελτίο στην Α1 και να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η Ισπανική mundodeportivo.com γράφει χαρακτηριστικά ότι ο 33χρονος που προεδρεύει σε μια ερασιτεχνική ομάδα στην Χαλκίδα πρόσφερε €12.000 σε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ώστε να του επιτρέψουν να παίξει στα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ. Ο Ηλυσιακός δέχτηκε την πρότασή του, ενώ ο Ίκαρος Χαλκίδας όχι.

Το γαλλικό site basketactu.com αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο του: «Ντροπή! Πλήρωσε 12.000 ευρώ για να παίξει στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αναφέρει πως αρχικά είχε προσφέρει 125.000 ευρώ στον Ίκαρο Χαλκίδας για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ κι ότι μετά το αρχικό «όχι» της ομάδας έκανε νέα πρόταση 25.000 ευρώ για να παίξει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ.

Η είδηση έφτασε και στη γειτονική Ιταλία. Το basketinside.com. αναφέρει: «Τρελή είδηση από την Ελλάδα: Έρχεται ο παίκτης χορηγός. Το πιο καυτό όνομα της Α1 είναι ο Νίκος Μπέλλος. Δεν έχετε ακούσει γι' αυτόν;» κι αρχίζει να ξετυλίγει την ιστορία του. Το basketnet.net έγραψε επίσης την είδηση στο ίδιο ύφος.

Το ρουμανικό totalbaschet.ro με τη σειρά του ανέφερε πως ο Νίκος Μπέλλος έδωσε τέλος στις οικονομικές δυσκολίες του Ηλυσιακού κι αφού έγραψε την ιστορία του ελπίζει να μην έδωσε καμία ιδέα στους Ρουμάνους.

 

Τελευταία Νέα