Γιαπλές: «Μπορούσαμε και με μεγαλύτερη διαφορά»

Γιάννης Ράμμας
Γιαπλές: «Μπορούσαμε και με μεγαλύτερη διαφορά»

bet365

Το Ρέθυμνο αγχώθηκε απέναντι στον Άρη (84-77), αλλά ο Θανάσης Γιαπλές εξήγησε πως η ομάδα του δυσκόλεψε από μόνη της την αποστολή της στα τελευταία λεπτά.

«Θέλω να πω για τον Άρη οτι τα τελευταία 2 χρόνια ειναι η μοναδική ελληνική ομαδα που δουλεύει με Έλληνες παίκτες. Θέλω να δώσω "συγχαρητήρια" στον Βαγγέλη (σ.σ. Αγγέλου, επίσης απ' τη Χαλκίδα), γιατί εξαιτίας του ασχολούμαι επαγγελματικά με την προπονητική. Δε θέλαμε να επαναλάβουμε την κακή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού. Ο Άρης είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να ξεφύγεις, είναι κοντά σου πάντα. Θέλαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ κι αν δεν κάναμε κάποια λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο ίσως η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη» είπε απ' το Ρέθυμνο ο 44χρονος προπονητής της κρητικής ομάδος.

Με τη σειρά του, ο Άκης Καλλινικίδης σχολίασε για την επιστροφή του Ρεθύμνου στις νίκες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1: «Έγινε ένα δυνατό κι όμορφο παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες. Είχαμε ένα κακό αποτελέσμα την περασμένη βδομάδα και δεν είχε να κάνει τόσο με με την ήττα όσο με την εμφάνιση. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Είχαμε την ίδια ενέργεια με την ομάδα του Άρη, γιατί πιστεύαμε ότι εκεί θα κριθεί το παιχνιδι, οπότε έτσι έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε κι εμείς. Πήραμε μία μικρή διαφορά στο τέλος κι ευτυχώς το παιχνίδι δεν πήγε στη ρωσική ρουλέτα, γιατί αλλιώς θα είχαμε το άγχος, που θα μας επηρέαζε. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα