«Ανυπόμονοι για Παναθηναϊκό & Διαμαντίδη»

«Ανυπόμονοι για Παναθηναϊκό & Διαμαντίδη»

Gazzetta team
«Ανυπόμονοι για Παναθηναϊκό & Διαμαντίδη»

bet365

Για το φιλικό του Παναθηναϊκού στην Κίνα μίλησε ο αρχηγός της Φοσάν, Λούο Ζι, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και την ανυπομονησία του για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι δηλώσεις του αρχηγού της Φοσάν:

Την ανυπομονησία τους ενόψει της παρουσίας του Παναθηναϊκού στην Κίνα και της φιλικής αναμέτρησης με τη Φοσάν εκφράζουν τα στελέχη της κινέζικης ομάδας και μάλιστα ο αρχηγός της Φοσάν, Λουό Ζι, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη μέσω δήλωσής του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό, την Ευρωπαϊκή υπερδύναμη και να τον φιλοξενήσουμε στην Κίνα. Εγώ, όπως και ο συμπαίκτης μου, Ζενγκ Λινγκξου, αγωνιζόμαστε στη θέση του πόιντ γκαρντ και ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον καλύτερο Ευρωπαίο γκαρντ. Ελπίζουμε ότι θα συζητήσουμε μαζί του και θα μας δώσει πολύτιμες συμβουλές. Με όλο το σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στους Έλληνες, ειλικρινά επιθυμούμε να απολαύσουν την παρουσία τους στη Φοσάν και στην χώρα μας, την Κίνα» ήταν η δήλωση του Λουό Ζι.

Εξάλλου, στην επίσημη ιστοσελίδα της η Φοσάν μεταφέρει καθημερινά όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό στις 13 Σεπτεμβρίου. Ήδη ανακοινώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρηση με τους διοικούντες την Φοσάν να έχουν κάνει πρόβλεψη για μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο (τιμή στα 2,5 ευρώ) ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι στα 6, 10. 13,5, 18,5, 22, 30 και τα ακριβότερα στα 37 ευρώ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα