Με Βασιλόπουλο η συνέχεια στην κόντρα...

Gazzetta team
Με Βασιλόπουλο η συνέχεια στην κόντρα...
Ο «πόλεμος» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο μπάσκετ συνεχίζεται με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν σε σχέση με τον Βασιλόπουλο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της απαντά ουσιαστικά στους... κύκλους του Παναθηναϊκού που αργά χθες το βράδυ με αφορμή το θέμα των συμβολαίων, προέτρεψαν τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί με τον Βασιλόπουλο και τα οφειλόμενα προς αυτόν.

Ο Ολυμπιακός τονίζει ότι έχει έρθει σε συμβιβαστική λύση με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο εδώ και περίπου και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με δήθεν εκκρεμή δικαστική διαφορά με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές με πνεύμα καλής συνεργασίας και διάθεσης έχουν επιλύσει συμβιβαστικά, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, το ζήτημα που είχε ανακύψει από την μακρά απουσία του παίκτη από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά του Π. Βασιλόπουλου και εύχεται στον παίκτη να συνεχίσει με υγεία την αγωνιστική του δράση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα