Ο Γιόνας, ο Παναθηναϊκός και οι... θεριακλήδες οπαδοί

Ο Γιόνας, ο Παναθηναϊκός και οι... θεριακλήδες οπαδοί

Gazzetta team
Ο Γιόνας, ο Παναθηναϊκός και οι... θεριακλήδες οπαδοί

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, τους ελληνικούς τελικούς και το προσεχές Eurobasket (4-22/09) της Σλοβενίας.

Ο Λιθουανός απάντησε online σε ερωτήσεις του κοινού για λογαριασμό του «SportoTV.lt»

...για την ανανέωση με τον Παναθηναϊκό: «Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Η καθυστέρηση της συμφωνίας είχε να κάνει με το θέμα των χρημάτων. Δεν ξέρω γιατί ο σύλλογος μου πρότεινε νέο συμβόλαιο, αλλά στο τέλος η πρόταση ήταν καλύτερη και πιο ελκυστική».

...για το πιο περίεργο πράγμα στην Ελλάδα: «Μου έκανε μεγάλη έκπληξη στο ότι όλοι οι άνθρωποι που συνάντησα μιλάνε αγγλικά. Ακόμα και ένας απλός υδραυλικός ή μία ηλικιωμένη γυναίκα. Είναι πολύ καλό αυτό και με βοήθησε στην προσαρμογή μου».

...για τους ελληνικούς τελικούς της Α1: «Η αλήθεια είναι ότι οι τελικοί ήταν ήσυχοι μέχρι... το τελευταίο παιχνίδι. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό, να έρχονται οι διαιτητές και ο κομισάριος στα αποδυτήρια για να σου ανακοινώσουν πως είσαι πρωταθλητής. Η αστυνομία δεν κατάφερε να βάλει τάξη στο γήπεδο κι έτσι πιστεύω πως ήταν σωστή απόφαση να σταματήσει το παιχνίδι».

...για το τσιγάρο στον χώρο του γηπέδου: «Ορισμένοι οπαδοί καπνίζουν τσιγάρα δεν είναι τόσο κακό, αλλά όταν γίνεται ομίχλη, το αισθάνεσαι πραγματικά (γέλια). Αυτή η μυρωδιά διαπερνά και τα τσιγάρα. Με αυτή τη μυρωδιά που μένει, είναι ένας λόγος για να σε πιάσει η ομάδα ντόπινγκ».

...για το προσεχές Eurobasket της Σλοβενίας: «Σίγουρα η Ισπανία έχασε σημαντικούς παίκτες, ωστόσο είναι ακόμα δυνατή όπως και η Γαλλία. Ακόμα και η Ελλάδα παρά τις απουσίες των Καλάθη και Σχορτσανίτη. Η Ιταλία έχει επίσης καλή ομάδα».

...για το ΝΒΑ: «Ποτέ δεν το έχω φανταστεί, δεν ταιριάζει στο style μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα