Ανοιχτή επιστολή στους Αγγελόπουλους

Ανοιχτή επιστολή στους Αγγελόπουλους

Gazzetta team
Ανοιχτή επιστολή στους Αγγελόπουλους
Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού, με διαρκείας στο ΣΕΦ, στέλνει μέσω του gazzetta.gr επιστολή στους αδερφούς Αγγελόπουλους να κόψουν το γήπεδο στους μπαχαλάκιδες.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί πρόεδροι
Είναι βράδυ Πέμπτης, σχεδόν 24 ώρες μετά τον 3ο φετινό τελικό, και νιώθω την ανάγκη να σας γράψω αυτή την ανοιχτή επιστολή μέσω του gazzetta.


Είμαι φίλος του Ολυμπιακού με διαρκείας φέτος στο ΣΕΦ στο τμήμα 224 (τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα στο το gazzetta, αν τα θέλετε). Μετά την περσινή χρονιά εκτίμησα πολύ την πορεία της ομάδας, αλλά κυρίως τον τρόπο προσέγγισης της διοίκησης, την ειλικρινή φιλοσοφία της ομάδας με χαμηλό budget, ειδικά όμως την στρατηγική της διοίκησης σας για χαμηλούς τόνους και υψηλούς στόχους!


Όλη τη χρονιά έδωσα το παρόν στο 90% των ευρωπαϊκών μας παιχνιδιών και δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που είδαμε προχτές. Βλέπετε, πριν μερικά χρόνια είχα επιλέξει να έχω διαρκείας στο γήπεδο Καραΐσκάκη, λίγα μέτρα πιο κάτω, μια εμπειρία που τελείωσε άδοξα, μετά από πολλά πρωταθλήματα βέβαια, αλλά παράλληλα εισπνέοντας πολλά καπνογόνα, ξοδεύοντας ώρες στην κερκίδα περιμένοντας τη θύρα 7 να αποφασίσει πότε θα αφήσει το πούλμαν του Παναθηναϊκού εκείνο το βράδυ να φτάσει στο Καραΐσκάκη, ή ακόμα χειρότερα ξοδεύοντας εβδομάδες στον καναπέ μου αντί για την καρέκλα μου στο γήπεδο, μετά από τιμωρία αν θυμάμαι καλά 7 αγωνιστικών, λόγω κάποιων μπαχαλάκιδων που δε μπορούσε κανείς να κουμαντάρει.


Αυτό μας φέρνει στην προχτεσινή βραδιά. Κύριοι πρόεδροι σας γράφω να σας πω κάτι που προφανώς το ξέρετε. Αυτοί οι μπαχαλάκιδες που έκαναν ότι έκαναν στην ομάδα μας προχτές το βράδυ είναι οι ίδιοι που τα κάνουν και στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Είναι εκείνοι που παίρνανε την πόρτα του ΣΕΦ όχι πάνω από 2-3 φορές το χρόνο, μόνο για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, και μόνο με ένα πράγμα στο μυαλό τους. Σε αυτά τα 2-3 παιχνίδια το χρόνο η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ δεν έχει καμία σχέση με αυτή που όλοι οι κάτοχοι διάρκειας ζήσαμε και δημιουργήσαμε όλη τη χρόνια που μας πέρασε, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας. Το ζεστό κλίμα συμπαράστασης και το χειροκρότημα της ομάδας στη δύσκολη αρχή της φετινής χρονιάς, ξέρετε και εσείς δε θα το βρείτε ποτέ από αυτόν τον κόσμο στις δύσκολες βραδιές της ομάδας μας.


Κύριοι πρόεδροι, θέλω να σας ρωτήσω, πόσο πραγματικά ανάγκη όμως έχει η ομάδα μας αυτό τον κόσμο; Με πρόχειρα μαθηματικά υπολογίζω πως στα 2-3 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ένα κοινό περίπου επιπλέον 3000-4000 κόσμου, κυρίως φίλοι του ποδοσφαίρου, που δυστυχώς φέρνουν και την νοοτροπία του ποδοσφαίρου μαζί τους στο ΣΕΦ. Το οικονομικό όφελος από αυτούς δε βρίσκω πως μπορεί να ξεπερνάει τα 100.000 με 120.000 σε αυτά τα 3 παιχνίδια. Δε διαφωνώ είναι ένα μεγάλο σεβαστό ποσό, αλλά μπροστά στις εικόνες της προχθεσινής βραδιάς, και ίσως μπροστά στα πρόστιμα που έρχονται για την ομάδα μας, σκέφτομαι πως είναι ένα ποσό που ίσως αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο, να αποφασίζατε να μην εισπράξετε ποτέ.


Επειδή δε πρόκειται πότε να με ακούσει κανένας από αυτούς τους 3000, 1000, 100 όσοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι μπαχαλάκιδες αποφάσισα να μιλήσω σε εσάς, ελπίζοντας εσείς να με ακούσετε. Αυτοί οι άνθρωποι για 3 παιχνίδια και για 120.000, δε σέβονται την προσπάθεια των αθλητών μας, δε σέβονται τους κατόχους διαρκείας που είναι εκεί όλη τη χρονιά, δε σέβονται εσάς που έχετε δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα και χαλάνε την εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας και την οικογενειακή ατμόσφαιρα του γηπέδου μας. Χαλάνε το πάρτι για όλους εμάς που ήμασταν εκεί όλη τη χρονιά και δε βλέπω κανείς να μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Μέχρι τώρα.


Πρόεδροι σας παρακαλώ κόψτε το γήπεδο σε αυτούς τους μπαχαλάκιδες. Κάντε το για όλους εμάς που ήμασταν και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού μας, μαζί και οι τελικοί της Α1 πλέον διαθέσιμα μόνο σε κατόχους διαρκείας. Είμαι σίγουρος το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου μας θα προτιμούσε να βλέπει κάποιες άδειες καρέκλες προχτές, παρά αυτά που είδαμε προχτές. Έχω την εντύπωση πως και εσείς πλέον το ίδιο θα προτιμούσατε. Αν χρειαστεί ας πάμε σε λίγο πιο μικρο γήπεδο, για να μη χαθεί η ατμόσφαιρα με τον λιγότερο κόσμο που θα έχουμε. Επίσης να πω πως εγώ προσωπικά θα δεχόμουν να πληρώσω ακόμα και πιο ακριβό εισιτήριο, αν γνώριζα πως αυτό θα σταματήσει τους μπαχαλάκιδες να μου ξανά χαλάσουν τη γιορτή του ΣΕΦ.


Ελπίζω αυτή η επιστολή να φτάσει στης οθόνες σας και να προλάβει άλλες πιο δυσάρεστες αποφάσεις που σκέφτεστε να πάρετε. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν είναι αυτός ο (μπασκετικός) κόσμος του Ολυμπιακού και να σας ζητήσω να μας δώσετε μια ευκαιρία να σας το αποδείξουμε.


Με εκτίμηση

Πάρης, ένας μπασκετικος γαύρος
(Τα πλήρη στοιχεία μου είναι στη διάθεση του gazzetta)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα