ΑΕΚ-Ηρακλής... με 90 θεατές!

ΑΕΚ-Ηρακλής... με 90 θεατές!

bet365

Η ΑΕΚ και ο Ηρακλής (29/04, 4.30μ.μ., ΕΤ1) θα παλέψουν για την άνοδό τους στην Α2 μπροστά σε μόλις 90 θεατές, όπως αποφασίστηκε για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ τερμάτισε δεύτερη στον Όμιλο Νότου της Β' Εθνικής, ενώ ο Ηρακλής δεύτερος στον Όμιλο Βορρά και μία από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει το Ψυχικό και τον Φίλιππο Βέροιας στην Α2.

Η αναμέτρηση που κρίνει την τρίτη ομάδα που θα ανέβει στην Α2 μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ορίστηκε τη Μεγάλη Δευτέρα, ωστόσο θα διεξαχθεί μπροστά σε λίγους θεατές στο « Κατσιμήδειο » των Τρικάλων, αφού θα μοιραστούν μόλις 90 προσκλήσεις και κάθε Σωματείο θα πάρει από 30:

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μπαράζ (Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, Γ.Σ. Ηρακλής - ΑΕΚ, 29/04/2013, ώρα 16.30), και μετά από την επιστολή- απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α) Στο Γήπεδο θα επιτραπεί η είσοδος 90 συνολικά ατόμων. Δηλαδή τα 2 Σωματεία και η ΕΟΚ θα πάρουν από 30 προσκλήσεις με ονομαστική κατάσταση και αριθμό Ταυτότητας (Αστυνoμική ή διαβατήριο) που θα πρέπει να την επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους.

β) Οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ θα εισέλθουν από την θύρα 7, του Ηρακλή από την θύρα 4 και της ΕΟΚ από την θύρα 2», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

 

Τελευταία Νέα