Μανωλόπουλος: «Δεν θέλω να κερδίζουμε τα ματς από την επίθεση»

Κάτια Πετροπούλου
Μανωλόπουλος: «Δεν θέλω να κερδίζουμε τα ματς από την επίθεση»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε κυρίως στα άσχημα στοιχεία που έδειξε η ΑΕΚ στο ματς με τα Τρίκαλα, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας, ενόψει Εστουδιάντες (10/10, 19:30).

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε το ματς. Το προσεγγίσαμε πολύ λάθος. Πήγαμε να κερδίσουμε το ματς με την επίθεση, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Στη 2η περίοδο ήμασταν πολύ καλοί. Η 3η περίοδος ήταν αρκετά καλή. Η 4η περίοδος όμως, δεν ήταν καλή.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Να παίζουμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά, σε επίθεση και σε άμυνα. Τα Τρίκαλα, μας έκλεψαν 10 φορές την μπάλα, κάτι που είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε στην συνέχεια».

Για τον τραυματισμό του Λαρεντζάκη και την απουσία του Χάρις και πώς θα καλυφθούν τα κενά, δήλωσε: «Από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ μας. Είμαστε αρκετοί. Δεν έχουμε εικόνα αυτή την στιγμή για τον Λαρεντζάκη, για το αν θα παίξει την Τρίτη, ή όχι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα