Εκπρόσωποι παικτών σε FIBA: «Να προστατευτούν οι εθνικές ομάδες»

Εκπρόσωποι παικτών σε FIBA: «Να προστατευτούν οι εθνικές ομάδες»

Gazzetta team
Εκπρόσωποι παικτών σε FIBA: «Να προστατευτούν οι εθνικές ομάδες»

bet365

Eκπρόσωποι των ομοσπονδιών και των παικτών από έξι χώρες συζήτησαν με την FIBA για τις αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τονίζοντας πως πρέπει να προστατευθούν οι εθνικές ομάδες. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της FIBA είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους παικτών και ομοσπονδιών από τις Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία και Τουρκία για να συζητήσουν τα τεκτενόμενα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η πλευρά των παικτών ήταν δυσαρεστημένη, καθώς τόσο η FIBA όσο και η Euroleague δεν τους προσκάλεσαν πιο νωρίς για αυτή την κουβέντα, όμως ανέφερε πως ευχαριστεί την παγκόσμια ομοσπονδία που τους έδωσε τη δυνατότητα να πουν τις απόψεις τους. Επίσης τονίστηκε πως είναι σημαντικό να προστατευτούν οι εθνικές ομάδας, ενώ στάθηκαν στην συμμετοχή στην εθνική, η οποία είναι ύψιστη τιμή για τον οποιονδήποτε.

Όταν τελείωσε η συζήτηση, υποσχέθηκαν όλοι να ξαναγίνουν τέτοιες συναντήσεις στο μέλλον.

Την ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν οι Γιάννης Καλαμπόκης και Μανώλης Παπαμακάριος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα