Ξέσπασε ο Όμιτς: «Κανένας Ράντολφ, εγώ έπρεπε να παίξω στην Σλοβενία»!

Ξέσπασε ο Όμιτς: «Κανένας Ράντολφ, εγώ έπρεπε να παίξω στην Σλοβενία»!

Κάτια Πετροπούλου
Ξέσπασε ο Όμιτς: «Κανένας Ράντολφ, εγώ έπρεπε να παίξω στην Σλοβενία»!

bet365

Το παράπονό του που «κόπηκε» από την εθνική Σλοβενίας, η οποία επέλεξε τον Άντονι Ράντολφ για νατουραλιζέ, εξέφρασε ο Άλεν Όμιτς.

«Έσπασε» την σιωπή του ο Άλεν Όμιτς!

Ο 25χρονος σέντερ αποτελούσε τον νατουραλιζέ της Σλοβενίας, καθώς την επέλεξε από την Βοσνία, μέχρι που η ομάδα επέλεξε τον Άντονι Ράντολφ για την εν λόγω θέση φέτος κι έτσι εκείνος «κόπηκε» από το ρόστερ για το Eurobasket 2017.

Σε συνέντευξη που έδωσε ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ούτε ο ΛεΜπρόν, ούτε ο Κάρι, ούτε ο Ράντολφ έπρεπε να είναι στην ομάδα», αλλά εκείνος.

«Ζω στην Σλοβενια, ξέρω πολλούς Σλοβένους, η οικογένειά μου και όλοι οι άνθρωποί μου είναι εκεί. Είμαι συνδεδεμένος με την χώρα. Δεν ξέρω τι έγινε και τι οδήγησε στο να με πάρουν απλώς τηλέφωνο ένα βράδυ και να μου πουν ότι "κόπηκα" από την ομάδα», είπε αρχικά ο νέος παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στην συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους Σλοβένους, εκείνος απάντησε: «Αν αποφάσιζα εγώ, θα έλεγα ότι 100% πρέπει να είναι ο Όμιτς στην ομάδα. Όταν δίνεις 7-8 χρόνια σε μία χώρα, η χώρα αυτή πρέπει να σε σεβαστεί. Ήταν δική μου απόφαση να παίξω στην Σλοβενία και κανένας, ούτε ο ΛεΜπρόν, ούτε ο Στέφεν Κάρι, ούτε ο Άντονι Ράντολφ δεν έπρεπε να είναι στην ομάδα αντί για εμένα. Εγώ ζω στην Σλοβενία».

 

Τελευταία Νέα