Τόμπσον: «Με βοηθά αρκετά το google translate» (vid)
Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!
Ο Αμερικανός σέντερ στη χθεσινή media day της Euroleague εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Φενέρμπαχτσε και τόνισε πόσο χαρούμενος είναι για την επιλογή του.
Ο Τζέισον Τόμπσον ανέφερε μεταξύ άλλων, «είναι απίθανο το συναίσθημα όταν υπέγραψα στη Φενέρμπαχτσε. Οι οπαδοί με υποδέχτηκαν θερμά και τα πάντα στην ομάδα λειτουργούν τέλεια. Οι συμπαίκτες μου είναι καταπληκτικοί εντός κι εκτός παρκέ κι ελπίζω να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Ανυπομονώ για την καινούρια ευκαιρία που έχω και να είστε σίγουροι πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και το πάθος μου για την ομάδα».
Όσο για το να έχει μάθει τουρκικά... «μόνο τα απλά και βασικά. Για τα άλλα υπάρχει το google translate που μου κάνει τη ζωή ευκολότερη».
Here is what @jtthekid has to say in #ELMediaDay! #TBExclusive pic.twitter.com/LzMrIIQ7aJ
— TrendBasketEN (@TrendBasketEN) 2 Οκτωβρίου 2017
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.