Ανανέωσε για 5 χρόνια στους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ με υπέρογκο συμβόλαιο! (pics)

Ανανέωσε για 5 χρόνια στους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ με υπέρογκο συμβόλαιο! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Ανανέωσε για 5 χρόνια στους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ με υπέρογκο συμβόλαιο! (pics)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Θάντερ, ύψους $205 εκατομμυρίων δολλαρίων!

Το... λιμάνι του στην Οκλαχόμα έχει βρει ο Ουέστμπρουκ!

Οι Θάντερ ήρθαν σε συμφωνία με τον MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε για την πρόωρη ανανέωση του, με τον παίκτη να υπογράφει το πλουσιότερο συνολικά συμβόλαιο στο ΝΒΑ!

Ο 28χρονος Αμερικανός λέγεται πως υπέγραψε κιόλας το νέο πενταετές συμβόλαιο, με οικονομικές απολαβές $205 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η ισχύς του συμβολαίου αρχίζει από τη σεζόν 2018-19, με τον Ουέστμπρουκ να βγάζει $233 εκατομμύρια μέχρι το 2022-23!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ουέστμπρουκ δείχνει να απολαμβάνει την αγάπη της Οκλαχόμα, αλλά και η ομάδα έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον «Mr. Triple Double» (31.6π., 10.7ρ., 10.4ασ. φέτος) από τα χέρια της.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κλέιτον Μπένετ, ανέφερε κατά την επίσημη ανακοίνωση: «Ο Ράσελ αντιπροσωπεύει όλα όσα ελπίζαμε να έχουμε όταν φτιάχναμε την ομάδα. Ο χαρακτήρας του, η ακεραιότητα και η αδυσώπητη κίνησή του ήταν ένας μεγάλος συνδυασμός που επηρέασε βαθιά και θετικά το πνεύμα των οπαδών μας. Αναγνωρίζουμε κι εκτιμούμε βαθύτατα τις σπάνιες και μοναδικές ικανότητες του Ράσελ, καθώς αυτός καθοδηγεί τους Θάντερ, αλλά κατανοεί επίσης πως η παρουσία του και ο αντίκτυπός του θα γίνουν αισθητά στην κοινωνία μας τις επόμενες δεκαετίες. Εκ μέρους όλης της οργάνωσης των Θάντερ, θέλω να εκφράσω την βαθύτατη εκτίμησή μου στον Ράσελ και γνωρίζω ότι οι καλύτερες ημέρες δεν έχουν έρθει ακόμη για τους Θάντερ».

Ο Ουέστμπρουκ δήλωσε όλο χαρά: «Το είχα πει παλιά, θα το πω ξανά: δεν υπάρχει άλλο μέρος στο οποίο θα ήθελα να είμαι, πέρα από την Οκλαχόμα. Είναι πολύ τιμητικό που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Από την πρώτη ημέρα η υποστήριξη που είχα εγώ και η οικογένειά μου από τον κύριο Μπένετ, τον Σαμ και τον Τρόι, αλλά και όλο το σύλλογο, ήταν υπέροχη και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Όταν παίζεις στην Οκλαχόμα, αγωνίζεσαι μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου. Ανυπομονώ να φέρω ό,τι έχω για αυτούς, την πόλη και το σύλλογο. Γιατί όχι;».

 

NBA Τελευταία Νέα