Επέστρεψε στα παρκέ ο Ρίμπας! (pic)

Επέστρεψε στα παρκέ ο Ρίμπας! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Επέστρεψε στα παρκέ ο Ρίμπας! (pic)

bet365

Μετά από 11 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Πάου Ρίμπας πάτησε και πάλι παρκέ.

Ο Πάου Ρίμπας ήταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, καθώς τον περασμένο Οκτώβρη υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, για την Euroleague, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την χρονιά. Εκτός αυτού, δεν ενίσχυσε ούτε την Ισπανία στο Eurobasket, αφού έπαθε μερική ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο, στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Αυτά, όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν!

Ο 30χρονος γκαρντ, μετά από 11 μήνες απουσίας, πάτησε σήμερα (24/09), στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Μούρθια κι αισθάνθηκε χαρούμενος γι' αυτό.

«Μετά από πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, χρειαζόμουν αυτά τα λεπτά συμμετοχής. Ένιωσα πολύ καλά στο παρκέ. Η αποθεραπεία ήταν δύσκολη, αλλά έτσι ήταν τα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά κι ελπίζω η σεζόν να είναι πολύ καλή για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα, έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα