Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, αισιόδοξος ο Τζόουνς (vid)

Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, αισιόδοξος ο Τζόουνς (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, αισιόδοξος ο Τζόουνς (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Μπαϊρόιτ, θα πάρει κάποιες ανάσες κι αύριο το βράδυ (19/9) θα αναχωρήσει με προορισμό την Προύσα όπου θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Τόφας.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Μέχρι το βράδυ προβλέπεται να ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Όουεν Κλάσεν.

Ο έμπειρος σέντερ υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα ληφθεί οριστική απόφαση. Πάντως, στον ΠΑΟΚ νιώθουν ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας επί γερμανικού εδάφους, χαρακτηριστικές ήταν εξάλλου και οι τοποθετήσεις του Λάκι Τζόουνς.

«Ήταν παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού. Η Μπάμπεργκ αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, η Μπαϊρόιτ θα είναι στο BCL και για μας αυτοί οι αγώνες αποτέλεσαν μια μεγάλη πρόκληση από ψυχολογικής απόψεως αλλά και για να δούμε το επίπεδο ετοιμότητά μας αλλά και τα προσόντα μας. Δεν τελειώσαμε το τουρνουά όπως θα θέλαμε αλλά πέρα από μερικές κακές συνεννοήσεις στον τελευταίο αγώνα, εκτιμώ ότι μπορούμε να κρατήσουμε την όλη παρουσία μας».

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για το επίπεδο βελτίωσης του ΠΑΟΚ. «Αυτό το διάστημα δεθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα προσπαθώντας να ανταποκριθούμε σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Ένα θέμα που πρέπει να δούμε είναι τα ριμπάουντ. Βέβαια στον τελευταίο αγώνα αγωνιστήκαμε χωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη (σ. σ. Κλάσεν) στον συγκεκριμένο τομέα. Θεωρώ ότι παρουσιάζουμε βελτίωση και θα δώσουμε έμφαση στον τρόπο λειτουργίας μας στο σετ παιχνίδι».

Ρωτήθηκε το αν η άμυνα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού ΠΑΟΚ. «Ένα πράγμα για το οποίο μπορώ να νιώθω περήφανος είναι ότι στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί αμυντικοί. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς αλλά στον αγώνα με την Μπάμπεργκ, στο τέλος, έκανα κάποια λάθη. Σε θέματα κακού timing συν του ότι δεν κατάφερα να καλύψω τη διαφορά μεγέθους στα μις ματς που δημιουργήθηκαν. Έτσι είναι οι αγώνες προετοιμασίας, βλέπεις τα λάθη σου και βελτιώνεσαι».

Σχετικά με την αγωνιστική παρουσία του Τρις, απάντησε: «Τον γνωρίζω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν σ’ ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια (σ. σ. Σίρακιους) της χώρας. Είναι αθλητικός και δυνατός παίκτης, μπορεί να κάνει πολλά και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά ήταν στην ομάδα διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας. Θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, θα δέσει με την ομάδα και θεωρώ ότι έχει το ταλέντο και τη δύναμη για να προσφέρει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα