Διεκόπη το φιλικό Τρίκαλα - Γκαζιαντέπ λόγω σοβαρού τραυματισμού! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Διεκόπη το φιλικό Τρίκαλα - Γκαζιαντέπ λόγω σοβαρού τραυματισμού! (pic)

bet365

Ο τραυματισμός του Κάμερον Κλαρκ σόκαρε άπαντες στο φιλικό των Τρικάλων με την Γκαζιαντέπ και αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Με την αγωνία χαραγμένη στα πρόσωπα όλων ολοκληρώθηκε το φιλικό των Τρικάλων με την Γκαζιαντέπ.

Για την ακρίβεια, η αναμέτρηση σταμάτησε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και δεν συνεχίστηκε, καθώς ο Κάμερον Κλαρκ τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο παίκτης του Στέφανου Δέδα αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στο γόνατο και μετά από κοινή απόφαση, ο αγώνας δεν έφτασε ποτέ κανονικά στο τέλος του.

«Στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου διεκόπη το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την Τουρκική Γκαζιαντεπσπορ λόγω σοβαρού τραυματισμού του Κλαρκ. Ο παίκτης της Τουρκικής ομάδας αποχώρησε υποβασταζόμενος με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, και λόγω της κακής ψυχολογίας όλων από το γεγονός αποφασίστηκε να διακοπεί το φιλικό.

Στο σημείο της διακοπής η Γκαζιαντεπσπορ προηγούνταν με 51-46 (19-15 και 37-33 τα δύο πρώτα δεκάλεπτα).

Γκαζιαντεπσπορ (Στ. Δέδας): Αρμάν 9 (1), Γουάιτ 11 (1), Καρ, Λάιονς 7 (1), Μπάλαζιτς 7 (1), Χατζίεβα, Κλαρκ 9 (1), Ραντ, Ογκούτ 3 (1), Τσίνκο 5 (1)

Τρίκαλα BC Aries (Κώστας Μέξας): Τζόουνς 8, Λούντζης 2, Σλαφτσάκης 6, Καραγιώργος 1, Χατζηνικόλας 5 (1), Χέιλ 7, Φεϊσι 10, Καλογιαννίδης, Μάρει 6, Σκουλούδης 2», αναφέρει η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα