Καντέρ: «Συμπαίκτης μού είπε να μην γυρίσω στην ομάδα, αν βγάλω φωτογραφία με τον Ντουράντ»

Κάτια Πετροπούλου
Καντέρ: «Συμπαίκτης μού είπε να μην γυρίσω στην ομάδα, αν βγάλω φωτογραφία με τον Ντουράντ»

bet365

Μια αποκάλυψη έκανε ο Ενές Καντέρ, όταν είπε πως συμπαίκτης του τον... προέτρεψ να μην ξαναγυρίσει στους Θάντερ, αν τολμήσει να φωτογραφηθεί με τον Κέβιν Ντουράντ.

Κρατάνε... μανιάτικο στον Κέβιν Ντουράντ την αποχώρησή του από τους Θάντερ, όχι μόνο η πόλη της Οκλαχόμα, αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του.

Ο Ενές Καντέρ αποκάλυψε πως ένας συμπαίκτης του τον προσέλκυσε και τού είπε να μην γυρίσει στην ομάδα, αν βγάλει φωτογραφία μαζί του. Ο ανώνυμος συμπαίκτης του... φοβήθηκε, μιας και ο Καντέρ με τον Ντουράντ μένουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών και κυκλοφόρησε βίντεο που έπαιζαν μπάσκετ σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης, μαζί με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι.

«Δεν θα πω ποιος, αλλά ένας από τους συμπαίκτες μου, δυο εβδομάδες πριν από το "κρίσιμο" παιχνίδι, μού είπε: "αν δω έστω και μια φωτογραφία με εσένα και τον Ντουράντ, μην έρθεις πίσω στην ομάδα". Δεν θα πω ποιος, αλλά το είπε! 45 λεπτά μετά το ματς με πήρε τηλέφωνο και είπε: "Τού μίλησες;" Ήθελε να μάθει αν του μίλησα, αν ήμουν φιλικός ή όχι, αν ήμουν στην ίδια ομάδα με εκείνον. Είπα πως δεν ήμουν και φώναξε: "Λες ψέματα! Σε είδα στην ομάδα του". "Οκ, μπορεί να ήμουν στην ομάδα του για λίγο"», ανέφερε γελώντας ο Τούρκος ψηλός.

Μπορεί να έμεινε ανώνυμος ο συμπαίκτης, ωστόσο δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως είναι πιο πιθανό ένας παλαιότερος συμπαίκτης και των δύο να επικοινώνησε με τον Καντέρ, παρά οι Ουέστμπρουκ, Ρόμπερσον, Κόλισον και Άνταμς.

 

NBA Τελευταία Νέα