Βετούλας: «Όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν»

Gazzetta team
Βετούλας: «Όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την πορεία της προετοιμασίας του Ρεθύμνου μέχρι σήμερα.

«Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να είμαστε όσο το πιο δυνατόν πιο έτοιμοι την εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και το Κύπελλο νωρίτερα. Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Κολοσσός» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Ρεθύμνου, ο οποίος συνέχισε:

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Τενερίφη. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Από κει και πέρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτήν την πρεμιέρα. Εμείς αυτήν τη στιγμή δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα, ούτε την 1η ούτε την 2η αγωνιστική και τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλους. Σίγουρα το πρόγραμμα παίζει ρόλο με την κλήρωση να κρίνεται ισορροπημένη για την ομάδα μου. Από κει και πέρα βλέπουμε το πρώτο ματς και έπειτα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όσο κοινότυπο και αν ακούγεται. Είμαστε μία νέα ομάδα με 7 καινούρια παιδιά, από τα οποία τα 6 από τις Η.Π.Α. και θέλουμε να τα βάλουμε στη νοοτροπία πως κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά και όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε τόσο πιο καλό θα είναι για μας».

Στη συνέχεια ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στην προετοιμασία αλλά και στο πρώτο φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 17.00 στο «Μελίνα Μερκούρη». «Τώρα διανύουμε την 3η εβδομάδα της προετοιμασίας και την Παρασκευή στις 17.00 θα αντιμετωπίσουμε το Ηράκλειο στο πρώτο φιλικό, ενώ στη συνέχεια θα παίξουμε πιο δυνατά ματς. Θέλουμε να δούμε πράγματα που έχουμε δουλέψει και να τα βελτιώσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα