Γαλατσόπουλος: «Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών είναι η άμεση προτεραιότητά»

Gazzetta team
Γαλατσόπουλος: «Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών είναι η άμεση προτεραιότητά»
Το τζάμπολ της κλήρωσης της νέας Basket League δόθηκε με την ομιλία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου που τόνισε πως: «Δεν χρειαζόμαστε τη βία, ούτε τον αρνητισμό».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της κλήρωσης της Basket League: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κλήρωση γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Χρειαζόμαστε ιδέες και την εποικοδομητική κριτική. Δεν χρειαζόμαστε ούτε τη βία και δεν μας βοηθά ο αρνητισμός. Πιστεύουμε στην ειλικρινή βούληση. Εργαζόμαστε με στόχο το 2021 να έχουμε ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις, ώστε το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό. Οραματιζόμαστε ένα πρωτάθλημα που θα το απολαμβάνουν όλοι. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος. Υπάρχουν παθογένειες που πρέπει να νικήσουμε.

Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η συνεργασία με την ΕΡΤ που μεταδίδει τώρα την εκδήλωση. Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών είναι η άμεση προτεραιότητά μας δεν καταφέραμε να το πετύχουμε φέτος αυτό. Οι επιτυχίες του αθλήματος είναι τεράστιες και ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Αυτό το άθλημα που βρίσκεται στο DNA του Έλληνα. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, στο πρωτάθλημα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα