Βουγιούκας: «Πέρσι μου το... χάλασε ο Μπουρούσης» (gTV)

Βουγιούκας: «Πέρσι μου το... χάλασε ο Μπουρούσης» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Βουγιούκας: «Πέρσι μου το... χάλασε ο Μπουρούσης» (gTV)

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στις προσπάθειες των τελευταίων ετών ώστε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν και τους τρεις τίτλους.

«Πέρασαν λοιπόν πέντε χρόνια... Τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησα να γυρίσω, κάτι που τελικά έγινε φέτος. Θα μπορούσε να είχε γίνει και πέρσι αλλά ήλθε ο Μπουρούσης και μου το χάλασε! Πάντα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πρωταγωνιστεί. Παίζω σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους» τόνισε ο Έλληνας σέντερ στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ: «Θα δώσω κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ψηλούς της ομάδας. Με τον κόουτς μιλήσαμε όταν υπέγραψα και περιμένω να ξαναμιλήσουμε αυτές τις ημέρες με πιο πολλές λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαι το βαρύ σέντερ και πιστεύω ότι θα με χρησιμοποιήσει εκεί που θέλει ο ίδιος»

Παράλληλα μίλησε για τους ξένους παίκτες της ομάδας: «Mόνο τον Γκέιμπριελ ήξερα από παλιά, γιατί ήμασταν μαζί στη Λοκομοτίβ πέρσι. Γνωρίζω και τον Λεκαβίτσιους. Και με τους υπόλοιπους πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς Μάρκους Ντένμον τόνισε: «Θα μπω στο γήπεδο για να δώσω τα πάντα. Ξέρω που βρίσκομαι και όλες τις δυσκολίες. Είμαι έτοιμος για να δουλέψω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα