Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό

Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό

Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό
Η σεζόν ξεκινά για τον Ολυμπιακό αφού το πρώτο ραντεβού του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τους παίκτες του είναι προγραμματισμένο για αύριο (21/08).

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μία νίκη μακριά από την κατάκτηση της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν πανηγύρισαν.

Η νέα σεζόν τους υποχρεώνει να κατακτήσουν έναν από τους δύο θεσμούς και με αυτόν τον στόχο ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αύριο (21/08) είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών του. Οι απουσίες θα είναι πάρα πολλές αφού οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Μπόγρης, Στρέλνιεκς και Τιλί έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Από τα συμβόλαια που υπάρχουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση θα δώσουν οι Σπανούλης, Τολιόπουλος, Τόμπσον, ΜακΛιν, Μιλουτίνοφ και Ρόμπερτς ενώ θα ακολουθήσει το πρόγραμμα και ο νεαρός Αρσενόπουλος.

Οι πρώτες μέρες θα περιλαμβάνουν εργομετρικά τεστ, ιατρικές εξετάσεις και φυσικά προπόνηση.

Ο Σφαιρόπουλος θα έχει και κάποιους βοηθητικούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν βρει ομάδα ώστε να συμπληρώνει ικανοποιητικό αριθμό παικτών στην προπόνηση.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα