Το μπάσκετ προσεύχεται για τη Βαρκελώνη! (pics)

Το μπάσκετ προσεύχεται για τη Βαρκελώνη! (pics)

bet365

H Euroleague, η ισπανική ομοσπονδία και πολλοί παίκτες του μπάσκετ εξέφρασαν τη στήριξή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Βαρκελώνη.

Οι αρχές της Βαρκελώνης επιβεβαίωσαν ότι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης στη «Ράμπλα» είναι 13 νεκροί και τουλάχιστον 50 τραυματίες. Οι άνθρωποι του αθλητισμού στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των τραυματιών και των οικογενειών τους, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά τους στους οικείους των θυμάτων. Μάλιστα ο Πάου Γκασόλ δήλωσε συγκλονισμένος ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε πως αισθάνεται τρόμο βλέποντας αυτές τις εικόνες!

Εν συνεχεία, η Euroleague έστειλε το μήνυμά της μέσω Twitter: «Η Euroleague Basketball εκφράζει την ολόψυχη αλληλεγγύη και υποστήριξή της στα θύματα της σημερινής επίθεσης στη Βαρκελώνη καθώς και στις οικογένειές τους».

Η ισπανική ομοσπονδία ανέφερε: «Η FEB εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την επίθεση στη Βαρκελώνη και συμπάσχει με τα θύματα και τις οικογένειές τους.»

Ουνικάχα Μάλαγα: «Τίποτα δεν είναι πιο μακριά από τα σπορ όσο η βαρβαρότητα. Τα συλλυπητήριά μας και αλληλεγγύη προς τους πληγέντες και ολόκληρη την πόλη της Βαρκελώνης. Δύναμη!».

Ταϊρίς Ράις: «Γίνονται απαίσια πράγματα στον κόσμο τα τελευταία δυο χρόνια»

Σέρχιο Γιουλ: «Κουράγιο για τα θύματα και τις οικογένειές τους από την επίθεση στη Βαρκελώνη. Αλληλεγγύη για την πόλη και τους ανθρώπους».

Βαλένθια: «Η Βαλένθια θα ήθελε να μεταφέρει τα συλλυπητήριά της και να εκφράσει την υποστήριξή της για τα θύματα και τις οικογένειες από την μαζική δολοφονία στη Βαρκελώνη»

 

Τελευταία Νέα