Άρχισε με στόχο την άνοδο το Περιστέρι (pics & vid)

Άρχισε με στόχο την άνοδο το Περιστέρι (pics & vid)

Άρχισε με στόχο την άνοδο το Περιστέρι (pics & vid)

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Περιστερίου συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν ενώ ο προπονητής Νίκος Καραγιάννης ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η επιστροφή στην Basket League.  

Η ενημέρωση της ομάδας των δυτικών προαστίων 

«Με αιματολογικές εξετάσεις το πρωί και προπόνηση το απόγευμα ξεκίνησε την Πέμπτη 17/8 η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την σεζόν 2017-18, όπου η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η φιλοδοξία και οι στόχοι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι υψηλοί, κάτι που φανερώνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν φέτος το καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για να στελεχώσει το ρόστερ.

Αυτό τόνισε και στην πρώτη ομιλία-γνωριμία που είχε με τους παίκτες του, ο Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι ο άνοδος στην Α1, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα της καλής και σωστής προετοιμασίας, ενόψει της επερχόμενης απαιτητικής σεζόν. Ο Ανδρέας Πολέμης, εκπροσωπώντας την διοίκηση καλωσόρισε από τη μεριά του τα νέα αποκτήματα, τονίζοντας τους την σημασία… του να φορούν την ιστορική φανέλα του ΓΣΠ, αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.

Από την επίσημη πρώτη της ομάδας απουσίαζαν ο Κέιντρεν Κλαρκ, που αναμένεται την Παρασκευή (18/8) στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, ο Γάιος Σκορδίλης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων σε τουρνουά στην Κίνα και ο Θανάσης Δομβρογιάννης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ. Παρών ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλιππος Κότσης καθώς επίσης κι ο Γενικός αρχηγός Γιώργος Παρδακίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Πανταζόπουλος».

Η "πρώτη" για τον ΓΣΠ!

Best of internet