Ο Ντουράντ υπερασπίζεται στο Twitter τον ΛεΜπρόν

Γιώργος Κούβαρης
Ο Ντουράντ υπερασπίζεται στο Twitter τον ΛεΜπρόν

bet365

Μετά την τελευταία φημολογία που αναπτύχθηκε για πιθανό trade του ΛεΜπρόν ώστε να μην τον χάσουν οι Καβαλίερς ως free agent την επόμενη σεζόν, προκάλεσαν την αντίδραση του Κέβιν Ντουράντ.

Δεν είναι μόνο ο Κάιρι Ίρβινγκ εκείνος ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση όσον αφορά τη πιθανότητα του trade!

Τις τελευταίες ημέρες έχει περάσει στο προσκήνιο και το όνομα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στους Καβαλίερς μετά και το επόμενο καλοκαίρι.

Γι' αυτόν τον λόγο έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τους Καβαλίερς να σκέφτονται το... trade του «βασιλιά» ώστε να μην τον χάσουν (ξανά) ως free agent το καλοκαίρι του 2018.

Σε συζήτηση που είχε ο Κέβιν Ντουράντ με τον ράπερ Λιλ Ντίκι στο twitter, πήρε ξεκάθαρα το μέρος του ΛεΜπρόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται να κάνεις trade έναν θρύλο».

Επιπλέον, ο Λιλ Ντίκι υπογράμμισε ότι η αγάπη του ΛεΜπρόν για τους Καβαλίερς τους χάρισε ένα πρωτάθλημα, αλλά θα τους στερήσει και ένα ακόμα λόγω των όσων συμβαίνουν αναφορικά με τις σχέσεις του με την ιδιοκτησία.

Το σχόλιο του Ντουράντ; «Την τελευταία φορά που έφυγε πήραν τρία πρώτα draft pick. Οπότε έτσι και αλλιώς κερδισμένοι θα είναι».

 

NBA Τελευταία Νέα