ΛεΜπρόν: «Ο Τραμπ επανέφερε το ρατσιστικό μίσος στη μόδα!» (pic)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν: «Ο Τραμπ επανέφερε το ρατσιστικό μίσος στη μόδα!» (pic)

bet365

Με αφορμή τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για τις αιματηρές ταραχές στο Σάρλοτσβιλ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε λόγο για... επαναφορά του ρατσιστικού μίσους στην μόδα.

«Πάντοτε υπήρχε ρατσιστικό μίσος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ξέρουμε. Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ το επανέφερε στη μόδα!», έγραψε στο Twitter ο σταρ του ΝΒΑ και των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ απέδιδε την ευθύνη για τις βίαιες ταραχές ανάμεσα σε νεοναζιστές, ρατσιστές διαδηλωτές και αντιδιαδηλωτές «και στις δύο πλευρές», κερδίζοντας τα συγχαρητήρια του περιώνυμου πρώην αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν, Ντέιβιντ Ντιουκ.

Το ίδιο βράδυ, ο ΛεΜπρόν εξαπέλυε εκ νέο επίθεση στον Τραμπ: «Έχω αυτήν την ευκαιρία για να μιλήσω, και είμαι κάποιος που η φωνή του ακούγεται και λέω ότι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούμε ως κοινωνία και ως άνθρωποι είναι η αγάπη. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε κάτι μαζί. Δεν είναι ο τύπος που υποτίθεται ότι είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ή όποιος άλλος, αλλά εμείς πρέπει να δραστηριοποιηθούμε»

Και κατέληξε:«Εμείς πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Από παιδιά μέχρι την ενήλικες. Εμείς οφείλουμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αναρωτηθούμε "τι μπορούμε να βελτιώσουμε για να βοηθήσουμε στην αλλαγή;" ».

 

NBA Τελευταία Νέα