«Συμπαίκτης» του Κάρι ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ

«Συμπαίκτης» του Κάρι ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ

Γιώργος Κούβαρης
«Συμπαίκτης» του Κάρι ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ αναμένεται να γίνει «ομόσταυλος» του Στεφ Κάρι αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Under Armour.

Σύμφωνα με το ESPN, η επιλογή των Ντάλας Μάβερικς στο νούμερο «9» του φετινού draft αναμένεται να υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την εταιρεία που ντύνει και τον Στεφ Κάρι.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός από τη φετινή διαδικασία του draft που θα γίνει «μέλος» της Under Armour αφού προηγήθηκε και ο Τζος Τζάκσον, τον οποίο επέλεξαν οι Φοίνιξ Σανς στο νούμερο «4».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.