Ουόλ: «Όλοι έρχονται δεύτεροι δίπλα στον ΛεΜπρόν»

Κάτια Πετροπούλου
Ουόλ: «Όλοι έρχονται δεύτεροι δίπλα στον ΛεΜπρόν»

bet365

Στο γεγονός ότι κανένας δεν μπορεί να... λάμψει δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στάθηκε ο Τζον Ουόλ, όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Καβαλίερς.

Μια ενδιαφέρουσα άποψη κατέθεσε ο Τζον Ουόλ, όσον αφορά την επιθυμία του Κάιρι Ίρβινγκ να αποχωρήσει από τους Καβαλίερς.

Ο ηγέτης των Ουίζαρντς υποστήριξε πως ο 25χρονος γκαρντ θέλει να είναι το επίκεντρο, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, όταν δίπλα σου έχεις τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Αρσεναλ - Τσέλσι (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«Όταν το πρωτοάκουσα, το θεώρησα τρελό. Δεν ξέρω καθόλου τι συμβαίνει. Είναι λίγο περίεργο. Αν ήμουν τρεις σερί χρονιές στους τελικούς με μία ομάδα, θα ήθελα να μείνω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι είδους σχέσεις και λεπτομέρειες υπάρχουν από πίσω. Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Ο Ίρβινγκ είναι από εκείνα τα παιδιά που θέλει να είναι στο επίκεντρο. Είναι αλλιώς, όμως, όταν παίζεις με έναν τύπο σαν τον ΛεΜπρόν, που είναι κυρίαρχος. Όλοι θα έρχονται δεύτεροι δίπλα του», είπε ο Ουόλ.

 

NBA Τελευταία Νέα