Κάρι: «Δεν είχα σκοπό να γελοιοποιήσω τον ΛεΜπρόν»

Κάρι: «Δεν είχα σκοπό να γελοιοποιήσω τον ΛεΜπρόν»

bet365

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για το λόγο που διακωμώδησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μιμούμενος τον τρόπο που γυμνάζεται.

Στο γάμο του Χάρισον Μπαρνς ο Στεφ Κάρι βρισκόταν... εν ευθυμία και έκανε τον γύρο του κόσμου το βίντεο με το οποίο μιμείται τον τρόπο που γυμνάζεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Στεφ Κάρι εξήγησε πως, «βλέπω το βίντεο που ανέβασε ο ΛεΜπρόν τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, είναι το αγαπημένο μου βίντεο πλέον. Έκανε γνωστό το συγκεκριμένο τραγούδι σε όλο τον κόσμο κι έτσι κάθε φορά που το ακούω μου έρχεται ο ΛεΜπρόν στο μυαλό. Μου αρέσει, με κάνει να γελάω, με κάνει χαρούμενο. Δεν το έκανα για αν τον κοροϊδέψω».

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να διασκεδάζει ο Κάιρι Ίρβινγκ δημιουργώντας επίσης εντυπώσεις λόγω της απόφασής του να αποχωρήσει από τους Καβαλίερς.

Ο Κάρι τοποθετήθηκε και για αυτό τονίζοντας, «καμία σχέση. Διασκεδάζαμε μαζί εκείνη την ώρα. Μπήκε το τραγούδι και απλά έκανα ό,τι έκανα γιατί περνάγαμε καλά. Τα όσα συμβαίνουν μεταξύ του Ίρβινγκ και του ΛεΜπρόν είναι εντελώς διαφορετική ιστορία».

 

NBA Τελευταία Νέα